Кохання

Кохання… Маленьке, звичайне слово, яке вбиває та милує, дарує та відбирає… Це сміх та сльози, радість та журба. Це те що в одну мить спалахує наче іскорка в мозку, поступово по тілу спускається вниз вражаючи серце… Це те від чого не хочеться думати, те від чого все валиться з рук… Це — ЖИТТЯ!

Отак живеш собі просто не думаючи про завтрашній день, а в твоєму житті з'являться людинка, яка повністю перевертає твій внутрішній світ, міняє тебе. Одного ранку прокидаєшся з думкою, що навпроти так не вистачає сонних оченяток, теплих рук… І ти розумієш що це кохання. Відразу береш телефон і пишеш: «Добрий ранок! Вдалого дня!» Ти знаєш що від цього вона посміхнеться, а її посмішка для тебе це щось найдорожче в світі. Вона стала твоїм життям, твоїми думками, твоїм повітрям… Хочеться віддати їй все, вражати її якимись милими дрібничками (теж для того щоб вона посміхалась). Колись вона була просто красива дівчинонька, а поступово перетворилася в ідеал. Вона стала твоїм сенсом життя в цьому світі… Кожна клітиночка її тіла стала якоюсь особливою в твоєму житті. Ти бачиш ніжність яскравого світла та всього самого доброго в ній… Ти дивишся на неї тільки з захватом в очах. Навіть коли вона розірвала твоє переповнене коханням сердечко на малюсінькі частинки ти готовий був все пробачити а потім все життя склеювати його разом з нею. Як можна їй не пробачити? Бо ти розумієш, що після всього болю спричиненого тобі ти все ще її кохаєш…

3 коментарі

Галина Маслак
Якби ж воно було так просто і гарно, як Ви пишете. Зазвичай усе набагато складніше і завжди боляче.
Анька Соколова
Так, кохання часто буває жорстоким, складним і не взаємним, проте воно існує.А хто казав, що буде легко? Як відомо, за нього повинно боротись двоє.Головне вірити та не здаватись.І тоді у Вашому житті обов*язково з*явиться Казка)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте